Hackeig transfeminista dels circuits de consum

Tan tatxan, tan tatatxan…

…març de 2013…a la gentrificada i supervigilada ciutat de karcelona, el patriarcat heterosexual capitalista aguaita…les formes de disseminació de la seva doctrina són múltiples i s’extenen com la pólvora…però no tot està perdut, cel·lules feministes desorganitzades es preparen per fer-hi front utilitzant les seves mateixes armes…

Cansada de ser bombardejada constantment, de formes ultraevidents i de formes ultrasubtils, amb publicitat sexista que ens diu com han de ser els nostres cossos (prims, depilats, ferms, suaus, joves, caucàsics), els nostres cabells (llargs, sedosos), les nostres olors (artificials i perfumades), com ens hem de comportar (passives, submises, complaents, dependents, heterosexuals…), quines han de ser les nostres aspiracions de normalitat a la vida (marit, fills, segona residència, tele –unes quantes si pot ser), etc?

Tirem-los la pedra de tornada! Vine* a repartir publicitat tunejada en la que el que es posa al centre és la nostra autonomia per prendre decisions sobre els nostres cossos, les nostres sexualitats, les nostres relacions amb el món…I el plaer que aquesta autonomia ens dóna…
Fem circular altres imaginaris, altres possibilitats d’existència! Dinamitem les imposicions patriarcals, per nosaltres i per totes!
———–

* Hem pensat en maquejar-nos cual azafatas, per atacar des de dins (i per fer-nos unes rises…). L’acció s’emmarca dins de les jornades d’acció feminista autònoma “se va a armar la gorda”, és no mixta, per dones, lesbianes i trans, i es farà el dijous 14 de març a les 17’30h a Portal de l’Àngel.

Hackeig Transfem_Cara A72

Hackeig Transfem_Cara B72

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s