Manifestació nocturna 7 de març

Us convidem a la manifestació:

“Fem-nos fortes, fem-ho juntes, la nit és nostra!”

per a dones, lesbianes i trans

el divendres 7 de març del 2014
a les 20 hores
a WAD-RAS, c/ Dr. Trueta, 76-98, <M> Bogatell, L4, Barcelona.

manifestacio

         Un any més, Dones, Lesbianes i Trans prenem els carrers de la ciutat, demostrant la força de la nostra presència.

Juntes desobeïm les lleis, institucions i normes fetes per desposseir-nos de les nostres vides, cossos i idees, fent factibles les alternatives. Gaudim dels nostres cossos i desitjos, donem vida a les nostres idees i combatem totes les formes de control i repressió, des de les més extremes a les més quotidianes. Ni reforma del codi penal, ni llei de l’avortament, ni llei de seguretat ciutadana. No pararem fins que caiguin els murs de totes les presons, les físiques i les simbòliques.

Juntes plantem cara al capitalisme i la precarització de les nostres vides. Ens resistim a la lògica de treballar per consumir i consumir per ser. Posem al centre la vida apostant per revaloritzar les cures, els afectes i la interdependència. Diem prou a les retallades de la sanitat, l’educació, de serveis socials, dels ajuts a la dependència, a les reformes de les reformes laborals, a les pujades del transport públic. Apostem per estratègies de subsistència basades en les xarxes de suport mutu, l’autogestió i el cooperativisme.

Juntes combatem la por i responem a les violències quotidianes practicant l’autodefensa. No necessitarem que ens protegeixin, que ens amaguin, que facin les coses per nosaltres. No esperem que el sistema judicial i policial construït des del privilegi masculí ens salvi. Preferim respondre des d’estratègies que construïm a partir de xarxes de sororitat, perquè juntxs ens fem més fortes.

Juntxs ens fem visibles i ens re-apropiem d’espais. Sabem que quan prenem el carrer o alliberem espais fem palpable una forma de fer i de ser que el sistema cis-hetero-patriarcal no tolera i pretén eliminar. Però no pensem pagar el preu de la reclusió, la invisibilitat, la mesura o la conveniència. Estem a tot arreu i la nit és nostra!

La foscor ja no és quelcom del que tenir por, és un espai de lluita, força i plaer feminista!

Fem-nos fortes, fem-ho juntes! La nit és nostra!

Anuncis

Un pensament sobre “Manifestació nocturna 7 de març

  1. Retroenllaç: Ocupaciones transfeministas del espacio público | Máquinas de Guerra

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s