Visita a MKPremium, empresa que contracta Desokupa per seguir especulant

Aquest matí hem anat a MKPremium, a la Rambla de Catalunya, per a deixar un missatge clar a aquesta empresa, a les seves veïnes (perquè sàpiquen qui tenen al costat) i als matons de Desokupa que fan servir habitualment.

Desokupa és un grup de maromos que es dedica a fer fora a gent de casa seva a canvi de diners. No és l’únic grup que pressiona, intimida i agredeix persones per fer que marxin d’on viuen, però sí que són els primers que fan publicitat dels seus serveis de forma oberta.
Aquesta empresa actua principalment a la ciutat de Barcelona, però també es desplaça cap a altres llocs. Recentment han estat a Madrid.

Empreses com Desokupa, però, només són els titelles de les immobiliàries i de propietaris que després d’haver abandonat un habitatge, el volen recuperar com més aviat millor, per mitjà de la violència i la intimidació. Desokupa són els botxins de l’especulació, qui fa la feina bruta per un salari miserable; qui dóna la cara i intimida, servint als interessos de les empreses immobiliàries com MKPremium, Norvet Property, Univness o Korsal project. Aquests són els negocis dels senyors elegants amb corbata i sabates de xarol, capitalistes ferotges que per no embrutar-se les mans contracten la força bruta d’altres.

Malgrat tot això, la resistència col·lectiva, la sororitat i el suport mutu els planten cara i en molts casos no han aconseguit que marchem de casa, com va ser el cas de l’habitatge al carrer Borrel, fa uns dies, i fa mesos de dos cases al barri de la Clota.

Hem de seguir estenent la xarxa de suport perquè aquests malotes no facin més fora la gent, no amenacin a les més precàries, perquè els especuladors i els capitalistes adinerats deixin de fer negoci amb la vida de les persones.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s