Feminisme i diversitat funcional

El dijous 13 de marça les 18:30*, al CSO La LLamborda (c/ Amícar, 125, <M> Maragall), us convidem al taller/ debat:

Un diàleg al voltant del feminisme i la diversitat funcional

REFLEXIONS SOBRE UNA INTERSECCiÓ NECESSÀRIA

Mitjançant aquesta activitat busquem posar en diàleg veus de dones que articulen les seves lluites al voltant de la diversitat funcional; dones que parlen en primera persona i des dels seus cossos.

Partim d’entendre el nostre propi cos com a espai d’activació politica i, des d’aquest lloc, volem reflexionar juntes sobre la intersecció feminisme i diversitat funcional, apostant per tornar-nos més visibles, desobedients, dissidents de la norma que ens imposa una societat que estandaritza i controla cossos i desitjos; que defineix el que és bell i el que és sa.

Comptarem amb una primera part d’intervencions curtes per part de les companyes convidades per, a continuació, donar pas al debat, on ens proposem pensar col·lectivament, sumant forces i forjant aliances més poderoses i empoderants.

Donem les gràcies a les companyes Sole, Marga, Montse, María, Patri i Montse per aceptar el convit i fer possible aquest espai.

*Es recomana puntualitat per fer més enriquidor el debat posterior. Tot i així, l’espai estarà obert per a què us incorporeu lxs que no pugueu arribar a l’hora. 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s