Edició 2024

XIV SE VA A ARMAR EL GORDA

Quantes van? 5?, 8?, 12?… No 14!!

Un any més arriba… SE VA A ARMAR LA GORDA, les XIV Jornades d’acció feminista i autònoma per a dones, bolleres i trans. 🖤🔥🖤

Us esperem a totes en aquestes jornades autònomes, que des de 2011, surten als carrers de Barcelona durant el mes de març.

El diumenge 3 de març recuperem les jornades de debat polític amb una Kafeta No-Mixta a La Revoltosa (C/Rogent 82 – Clot/Camp de l’Arpa). Un dia ple de debats i creació col·lectiva, vermut, menjar i música.

I el dijous 7M tornem a prendre els carrers amb la Manifestació Nocturna en suport a la lluita palestina. Ens trobarem puntuals a les 19:00h a la sortida del metro Marina ( L1)
Vine amb les teves compis, els teus artilugios, la teva aigua i un entrepà pel sopar! Perquè al final hi ha sorpresa 🥳

La Nit és Nostra! 🔥


¿Cuántas van? ¿5?, ¿8?, ¿12?… No ¡¡14!!

Otro año más, llega… SE VA A ARMAR LA GORDA, las XIV Jornadas de acción feminista y autónoma para mujeres, bolleras y trans. 🖤🔥🖤

Os esperamos a todes en estas jornadas autónomas que desde 2011 sale a las calles de Barcelona durante el mes de marzo.

El domingo 3 de marzo recuperamos las jornadas de debate político con una Kafeta No-Mixta en La Revoltosa (C/Rogent 82 – Clot/Camp de l’Arpa). Una día completo con debates y creación colectiva, vermut, comida y música.

Y el jueves 7M volvemos a tomar las calles con la Manifestación Nocturna en apoyo a la lucha palestina. Nos encontramos puntales a las 19:00h en la salida del metro Marina ( L1).
¡Vente con tus compis, tus artilugios, tu agua y un bocadillo para la cena! Porque al final hay sorpresa 🥳

La Nit és Nostra! 🔥