Manifest 2017

Un any més, aquí estam a la setena mani nocturna d’aquesta ciutat i esdevenim manada de degenerades i  disidents de l’ordre heteropatriarcal.
Es la noche de tomar la calles, de hacer nuestros los espacios que tradicionalmente se nos han negado, de cuestionar y alterar su orden capitalista y patriarcal que nos sigue oprimiendo, de posicionarnos, de defendernos, de hacer grietas y reconocer nuestras diferencias...
Pero también es la noche de las miradas cómplices, de los gestos de sororidad, de hacer visible las cosas que el patriarcado oculta y menosprecia, de recoger nuestras batallitas conjuntas y decirnos: aquí seguimos luchando; de acompañarnos y reconocer nuestros cuidados porque sin cuidarnos no hay cambio posible.
Malgrat el machiruleo imperant, no estam cremades per seguir combatint, tenim metxa pa rato. I per això aquesta nit ens ajuntem totes:  dones insumises, bolleres, marimachos, trans, plurisexuals,racialitzades, immigrants, locas, precàries, lletjes, gordes, tullides, cossos monstruosos, rebels…
Som la ràbia de la Yakiri del Df, de la Analía de Argentina, de la lluitadora indígena Berta Cáceres, de totes les companyes que estan preses, de les que són assassinades per l’Estat o les multinacionals.
Els nostres crits són foc i lliuta, la nostra empenta és l’autodefensa feminista i els nostres espais no mixtes són un repte aconseguit i una necessitat que estam fartes de justificar davant aliats i extranys. Perque són espais que valoram i des dels quals esdevenim fortes.
Perquè nosaltres decidim la nostra identitat de gènere,
perquè volem viure lliurement les nostres sexualitats,
perquè és nostra i només nostra la decisió de parir o abortar,
perquè les violències quotidianes no condicionin per on caminam
porque vivas nos queremos,
porque nuestra resistencia es de combustión lenta,
porque defenderemos con uñas y dientes nuestra libertad,
porque queremos explosionar vuestra normalidad,
perquè juntes som més fortes i no deixarem d’apoderar-nos dels carrers i cridar  LA NIT ÉS NOSTRA.